Winkelwagen - € 0,00

You have no items in your shopping cart.

 
Om blij van te worden!
Return to Previous Page

tijdschrift BITTERZOET

Schrijf de eerste review van dit product

€ 3,95
Productcode: 191

Availability: In voorraad

Artikelomschrijving

BITTERZOET gaat over ons leven met onze peuter met diabetes type 1.

1,5 jaar geleden kregen wij voor onze peuter die diagnose diabetes type 1. Dat dit veel impact op ons leven heeft, dat kan ik je vertellen.
Diabetes type 1 is complex, onvoorspelbaar en altijd aanwezig. Voor buitenstaanders is het soms moeilijk te begrijpen hóe complex, hóe onvoorspelbaar en hóe aanwezig precies. Daarom heb ik BITTERZOET gemaakt. Dit heeft gemaakt dat we ons minder alleen hebben gevoeld, omdat mensen om ons hun begrepen wat er in ons leven veranderd was. Die erkenning was belangrijk en voelde steunend.

In BITTERZOET vind je een eenvoudige en beeldende uitleg over diabetes en welke gevolgen dat heeft op het dagelijks leven. Fotostrips van een dag met onze peuter. Concrete voorbeelden: ontbijten, waar moet je aan denken. Wat nemen we altijd mee in onze tas en wat doet een pomp? Wat moet je precies tellen en welke zaken hebben allemaal invloed? Maar ook persoonlijke columns over verdriet en schuldgevoel.
Er staan veel foto's en illustraties in zodat het luchtig en beeldend en tóch informatief is.

De verzendkosten zijn € 3,50, ongeacht het aantal.
Verzenden naar het buitenland is mogelijk, neem dan even contact op via het contactformulier of per mail.

Details

BITTERZOET gaat over ons leven met onze peuter met diabetes type 1. 1,5 jaar geleden kregen wij voor onze peuter die diagnose diabetes type 1. Dat dit veel impact op ons leven heeft, dat kan ik je vertellen. Diabetes type 1 is complex, onvoorspelbaar en altijd aanwezig. Voor buitenstaanders is het soms moeilijk te begrijpen hóe complex, hóe onvoorspelbaar en hóe aanwezig precies. Daarom heb ik BITTERZOET gemaakt. Dit heeft gemaakt dat we ons minder alleen hebben gevoeld, omdat mensen om ons hun begrepen wat er in ons leven veranderd was. Die erkenning was belangrijk en voelde steunend. In BITTERZOET vind je een eenvoudige en beeldende uitleg over diabetes en welke gevolgen dat heeft op het dagelijks leven. Fotostrips van een dag met onze peuter. Concrete voorbeelden: ontbijten, waar moet je aan denken. Wat nemen we altijd mee in onze tas en wat doet een pomp? Wat moet je precies tellen en welke zaken hebben allemaal invloed? Maar ook persoonlijke columns over verdriet en schuldgevoel. Er staan veel foto's en illustraties in zodat het luchtig en beeldend en tóch informatief is. De verzendkosten zijn € 3,50, ongeacht het aantal. Verzenden naar het buitenland is mogelijk, neem dan even contact op via het contactformulier of per mail.

Extra informatie

Verzendkosten € 3,50

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: tijdschrift BITTERZOET